• iivaara_kuusamo_syksy
  • lumikenkäilijät-valtavaara
  • ruka-lomamokki
  • rukankylä-huoneisto-talvi
  • tykkypuut-ruka-talvi
  • valtavaara-ruka-alkutalvi2

Onnistuneen loman avaimet

Onnistuneen loman ja matkan tae on mukava majapaikka; sellainen, joka vastaa asiakkaan toiveita. Meiltä löydät mieleen jäävän loman avaimet. Välityksessämme on noin 300 loma-asuntoa ja –huoneistoa eri puolilla Kuusamoa ja Rukaa. Tunnemme kaikki kohteemme ja siksi voimme suositella niitä asiakkaillemme. Moni on löytänyt kauttamme majapaikan, johon palaa perheineen yhä uudestaan.

Haluatko lomailemaan lähelle palveluita vai haetko Kuusamosta luonnonrauhaa ja hiljaisuutta?

Varausohjelmamme ohjaa sinut toivomaasi kohteeseen. Valitse ja varaa sopiva majapaikka helposti ja luotettavasti suoraan internetistä. Voit myös soittaa myyntipalveluumme numeroon 0207 929 700. Autamme sinua mielellämme, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Saat tiedot ja tarjouksen toivomastasi kohteesta mahdollisimman nopeasti.

Suunnitteletko tapahtuman, kokouksen tai muun asiakastilaisuuden järjestämistä?

Autamme mielellämme myös siinä. Tunnemme Kuusamon ja Rukan laajan tarjonnan ja tiedämme, mistä lähteä liikkeelle. Ideoimme mieleen jäävän tapahtuman yhdessä alueemme palveluntarjoajien kanssa. Jätä järjestelyt meidän huoleksemme ja keskity itse oleelliseen.

Mökinomistajat ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme

Yhteinen etumme on, että vuokralle annettu loma-asunto välittyy nopeasti ja luotettaville asiakkaille. Ammattitaitomme ja verkostomme avulla saat mökkisi tuottamaan hyvin, luotettavasti ja vaivattomasti. Online-varauspalvelussamme kohteesi saa erinomaisen näkyvyyden.

Avainsana kaikessa palvelussamme on laatu, siksi välityksessämme on vain rajallinen määrä loma-asuntoja. Ne me hoidamme mahdollisimman hyvin. 
Markkinoinnin ja myynnin lisäksi tarjoamme kohdekohtaista vuokraustoimintaan liittyvää konsultaatiota. Älä epäröi ottaa yhteyttä: katsotaan yhdessä sopivin tapa yhteistyölle.

 

ProLoma Oy

Rukan ja Kuusamon majoituspalvelut
Kitkantie 18

Puh. 0207 929 700
info(at)proloma.fi

Yhteydenottolomake

Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/ minuutti
Ulkomailta soittamisen hinnan määrittelee aina paikallinen operaattori.